Informatie voor de pers


Mocht u aandacht willen besteden aan de NAN en in het bijzonder aan haar activiteiten, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs. Op deze pagina geven wij u achtergrond informatie die wellicht van pas kan komen. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen mocht u specifieke vragen en/of wensen hebben via info@nanweb.org.

Het maken van foto's


Veel fotografen en filmmakers spreken de wens uit om een mooie plaats te reserveren aan de rand van het slagveld of zelfs op het slagveld.

Als NAN kunnen wij vanuit veiligheidsoverwegingen het niet toestaan dat u in het veld zelf staat tijdens een veldslag. Dit brengt te veel risico's met zich mee. Uiteraard zal de NAN proberen om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw verzoeken. Mocht u specifieke wensen hebben als het gaat om het maken van beeldmateriaal tijdens onze evenementen, neem dan contact met ons op via info@nanweb.org. Wij kunnen dan op basis van uw wensen bezien wat mogelijk is.

Aanleveren van fotomateriaal


Mocht u gebruik willen maken van fotomateriaal bij uw verhaal, dan kan de NAN u in contact brengen met drie fotografen die lid zijn van de NAN. Zij beschikken over een zeer ruime collectie foto's van voorgaande evenementen

Overige informatie

Mocht u nog andere vragen hebben of wilt u graag persoonlijk te woord gestaan worden, neem dan contact op met het bestuur van de NAN. Deze is te bereiken via info@nanweb.org.

Archief publicaties


Dagblad van het Noorden met een artikel - Bourtange
 Publicaties vooraf

Artikel in de Middelburgse & Veerse Bode
van 21 januari 2009
  

Artikel in de Middelburgse & Veerse Bode
van 6 mei 2009
  

Artikel in het blad van de Rabobank,
één van de sponsors 22 juni 2009
  

Artikel in de Middelburgse & Veerse Bode van 22 juni 2009